Coaching

Positive Perspective

The best you can be is just…you.

Personal Coaching
Career Coaching
Competentie Coaching
Team Coaching

Coaching

Somtimes you need someone else to help you take the next step. A guide, a helping hand. Someone who helps you to jump across the problem, to take the next step in your life or tpo reclaim your satisfaction at work.

Be the change you want to see in the world

As a coach I help you to uncover things and to break through them. Resulting in a positive perspective from which you can continue on your own. A coach helps you to help yourself in order for you to thrive again.

Personal coaching

ENGLISH-Als personal coach help ik je om weer lucht te krijgen en te groeien. Zowel bij
privéproblemen als in werksituaties.

Personal coaching richt zich op het helpen van mensen om problemen zelf te leren oplossen. Door je inzicht te geven in je onbewuste motieven, laat ik je zien welk (on)gewenst gedrag daar bij hoort en hoe je je eigen blokkades op kunt lossen. Met een knipoog, maar in een veilige omgeving verbreed je je visie en ontdek je een andere kijk op zaken.

Als personal coach bied ik je handvatten om te groeien en om je te ontwikkelen. Ik help je om te ontdekken waar jij energie van krijgt. Want zodra je dat inzet, zul je zien dat de oplossing als vanzelf voor het grijpen ligt.

Afhankelijk van het vraagstuk zal een personal coaching traject er anders uitzien en is dus altijd maatwerk.

ENGLISH-Privé – Life Coaching

Personal Coaching Privé richt zich op het helpen van mensen om problemen zelf te leren oplossen.

Balans en verbinding met jezelf zijn hierbij sleutelwoorden.

ENGLISH-Werk – Executive Coaching

Personal Coaching in het werkgebied richt zich op het ontwikkelen van professionele vaardigheden.

Als personal coach bied ik je handvatten om te groeien en om je te ontwikkelen waarbij ik verder ga dan de gewone managementvaardigheden.

CAREER COACHING

ENGLISH-Iedereen loopt wel eens tegen loopbaanvraagstukken aan die hij of zij zelf nog niet makkelijk op kan lossen. Bij wie klop je dan aan voor advies? Bij je werkgever, vrienden, familie of collega’s? Wel eens aan een coach gedacht?

Ook organisaties krijgen te maken met loopbaanvraagstukken. De persoonlijke ontwikkeling van medewerkers is van evident belang…

COMPETENTIE COACHING

ENGLISH-Een mooi gevolg van het verbeteren van persoonlijke competenties is dat medewerkers, teams én de organisatie daardoor beter functioneren. Effectief communiceren is daar een mooi voorbeeld van…

TEAM COACHING

ENGLISH-Teamcoaching is er op gericht om teams optimaal te laten functioneren.

Een team doorloopt verschillende fasen. In elke fase komen andere problemen aan de orde. Een goede coach begrijpt deze groepsdynamiek en
helpt het team zich te ontwikkelen. …