TRAINING

The art of teaching is the art of assisting discovery

ENGLISH-Bij Seemotion kom je niet voor de “nuttige cursus”, maar voor trainingen en ontwikkeltrajecten met een blijvend resultaat.

TRAINING

ENGLISH-Trainen, Leren & Transformeren

Wil je veilig uit je comfort zone, veranderen, andere perspectieven ontdekken? Samen met gedreven trainers laat ik je op een persoonlijke en motiverende manier ervaren hoe je het door jou gewenste resultaat behaalt.

“The mediocre teacher tells. The good teacher explains. The superior teacher demonstrates. The great teacher inspires.” – William Arthur Ward

“The art of teaching is the art of assisting discovery” – Mark Van Doren

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem contact op via dit formulier voor informatie of een gesprek.

Hieronder een greep uit onze trainingen:

  • (Inspirerend) Leiderschap ontwikkeling
  • Communicatieve vaardigheden
  • Management vaardigheden
  • High Performance Teams
  • Selling consultant
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Presentatie vaardigheden
  • Coaching vaardigheden voor managers
  • NLP (zakelijk en persoonlijk)

COMMUNICATIETRAINING

ENGLISH-Seemotion geeft communicatietrainingen en workshops voor persoonlijke ontwikkeling in Almere. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak is goed communiceren een belangrijke competentie. Vooral op professioneel gebied is zorgvuldig communiceren van essentieel belang.

LEIDERSCHAPSTRAINING

ENGLISH-Seemotion is expert op het gebied van leiderschapstraining. Op basis van het bestaande profiel van kennis, vaardigheden en houding worden tijdens deze training de huidige competenties van de deelnemer in kaart gebracht. Daarbij wordt gekeken naar hoe deze gebieden zich verhouden tot het gewenste competentieprofiel.

MANAGEMENTONTWIKKELING

ENGLISH-Managementontwikkeling is een brede term. Het werk van een manager is immers veelomvattend. Echter, één van de belangrijkste taken die een manager heeft is het aansturen van zijn team. Ervoor zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek zitten.

NEURO LINGUISTISCH PROGRAMMEREN

ENGLISH-Wilt u graag meer grip krijgen op de ontwikkelingen in uzelf en binnen de functie die u binnen uw bedrijf bekleedt? Wilt u leren om doelstellingen concreet te maken en ze ook werkelijk te kunnen realiseren? Seemotion verzorgt NLP opleidingen. In 2 verschillende varianten wordt u in 15 dagen opgeleid tot NLP practitioner of NLP Master practitioner. Neem de regie over uw eigen leven en leer eruit te halen wat u wil!

PRESENTATIEVAARDIGHEDEN

ENGLISH-Bent u verantwoordelijk voor het toelichten van de jaarcijfers, het geven van voorlichting of het pitchen van concepten? Seemotion helpt professionals met het aanscherpen van hun presentatievaardigheden.