MANAGEMENTONTWIKKELING

De essentie van leiderschap is om meer leiders voort te brengen, niet meer volgers.

ENGLISH (SEO PAGE) Managementontwikkeling

Seemotion helpt managers om hun team optimaal te laten functioneren

Managementontwikkeling is een brede term. Het werk van een manager is immers veelomvattend. Echter, één van de belangrijkste taken die een manager heeft is het aansturen van zijn team. Ervoor zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek zitten. Dat er aandacht is voor zowel de individuele behoeften als het belang van de organisatie. En bovendien dat er een open sfeer heerst waarin dergelijke onderwerpen bespreekbaar zijn. Een hele klus. Wij helpen u vorm te geven aan deze taken. Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem contact op met Seemotion.

Naar grote hoogte met managementontwikkeling

Elk team doorloopt verschillende fasen. En in elke fase komen weer andere problemen aan de orde. Tijdens de managementontwikkeling leert u deze groepsdynamiek begrijpen en herkennen en helpt u het team zich te ontwikkelen. Hierbij kunt u denken aan de onderlinge communicatie en de samenwerking binnen een team, het creëren van een open sfeer en conflicthantering.

Of wellicht begint u met een geheel nieuw team en wilt u deze proactief gaan vormgeven. Hier bestaan zeer geschikte modellen voor zoals bijvoorbeeld het model van de fasen van teamontwikkeling van Tuckman & Jensen. Hierover kunt u op onze website meer lezen.

In optima forma

Bij het werken aan managementontwikkeling zorgen we ervoor dat uw kennis, vaardigheden en houding volledig uitgebalanceerd zijn en dat u volledig toegerust bent om uw specifieke doelstellingen te behalen. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of heeft u vragen over onze werkwijze? Dan staan we u natuurlijk graag te woord. U kunt bellen of een e-mail sturen naar info@seemotion.nl