SEEMOTION

Beweging creeren vanuit de kern

Profiel
Werkwijze
Veelgestelde vragen

PROFIEL

Uit je eigen patronen stappen, leren omgaan met werkdruk, weten waar je energie van krijgt … Wereldwijd help ik mensen om op een positieve manier te veranderen.

Vanaf een allereerste loopbaanstart als IT-techie zag ik welk effect een mensgerichte aanpak kon hebben op mensen en organisaties.

communicatie en goede relaties met anderen en met jezelf

Door de jaren heen raakte ik alleen maar meer gepassioneerd over dit effect en wilde ik zelf een bijdrage leveren aan positieve verandering.

Ik werkte – inmiddels als business manager – voor grote overheidsinstanties, energie bedrijven, multinationals en grote internationale projecten en volgde mijn hart als het aankwam op het werken met mensen. Coachen was een natuurlijke flow en dus vond ik het tijd voor officiële erkenning door de coaching en training goeroes.

In de jaren daarna haalde ik mijn certificaten voor NLP Master Coach, TLT™, Master Practitioner en NLP Trainer en kon ik me met trots presenteren als personal coach en professioneel trainer. Ik zette een opleidingsprogramma op voor de CapGemini University in Parijs, leerde IT-managers tijdens team coaching sessies hoe krachtig ze hun samenwerking konden maken en vond zo langzamerhand mijn weg als zelfstandig coach en trainer.

Tijdens het leiden en coachen van teams en projecten hoorde ik steeds vaker dat mensen meer willen van “communicatie en goede relaties met anderen en met zichzelf”. Vandaar dat dit een van mijn speerpunten is geworden bij mijn trainingen en workshops. Het resulteert namelijk in het binden van medewerkers en het managen van veranderingen door betere samenwerking.

Als ik afga op wat mijn coachees over mij zeggen, heb ik een zeer prettige stijl die is afgestemd op de coachee. Of dat ook daadwerkelijk zo is, laat ik
graag aan jouw eigen oordeel over. Wat ik wel kan zeggen, is dat ik een mix van focus, betrokkenheid, verbondenheid, energie, humor en … verandering nastreef.

WERKWIJZE

Wat je hier gebracht heeft, brengt je niet naar daar. En als je daar wilt komen, is het tijd om de zaken anders aan te pakken. In privé situaties of op zakelijk vlak. Bij Seemotion leer je hoe je zelf dingen in beweging zet. Alle  trainingen, workshops en coach-trajecten zijn gericht op het creëren van beweging vanuit de kern. Alleen vanuit een intrinsieke motivatie om te verbeteren ben je namelijk in staat om blijvende verandering te bewerkstelligen. Geen standaard werk dus. Wat dan wel? Persoonlijke gesprekken met een betrokken coach en praktische oefeningen die zijn toegespitst op jouw drijfveren. Met als resultaat: inzicht in wat je hier gebracht heeft en kennis hoe je vanaf nu verder kunt komen.

Beweging creëren vanuit de kern Dat is waar het bij ons om draait. Intrinsieke motivatie om te verbeteren, om verder te komen. Immers, Wat je hier gebracht heeft brengt je niet naar daar. Onze trainingen, workshops en coach trajecten zijn altijd gericht op het creëren van beweging vanuit de kern. Immers alleen vanuit het aanspreken van intrinsieke waarden is men in staat om blijvende verandering te bewerkstelligen. Dit betekent dat wij nooit standaard werk leveren maar altijd naar aanleiding van een gesprek optimaal maatwerk leveren toegespitst op het gewenste resultaat en individuele drijfveren. Weten wat wij voor jou kan betekenen.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Bij Seemotion staat ieder coachingstraject op zichzelf, omdat dit volledig is gericht op de coachee en wat hij of zij nodig heeft. Het doel? Een blijvende verandering teweeg brengen. Hoe kom je daar? Door te leren leren.

Coachingstechnieken
Ik gebruik díe interventietechnieken die jou het snelst naar het gewenste resultaat brengen. Zo werk ik bijvoorbeeld vaak met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Dat omvat technieken uit diverse disciplines zoals filosofie, cognitieve psychologie, studies van het onderbewustzijn en neurologie. Ook pas ik Timeline Therapy™ toe om vraagstukken die dieper liggen op mentaal en/of emotioneel niveau op te lossen. Verder gebruik ik het systeemdenken en wat er maar nodig is om je te faciliteren bij je ontwikkeling.

Durf te springen

Coachingstraject
Welke soort coaching jij nodig hebt, bepalen wij samen om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw wensen.

VEELGESTELDE VRAGENAntwoord
Er worden in eerste instantie 4 sessies afgesproken. Dit is exclusief kennismaking en eindevaluatie (beide zijn gratis). Na de 4e sessie bepalen wij samen of er meer sessie nodig zijn.


Antwoord
Ja, de kennismaking is gratis en duurt maximaal een uur.

 

Zelf een vraag? Contact

REFERENTIE WORKSHOPS