LEIDERSCHAPSTRAINING

Wij geven effectieve competentietrainingen voor professionele doelstellingen

Wij geven effectieve competentietrainingen voor professionele doelstellingen

Seemotion is expert op het gebied van leiderschapstraining. Op basis van het bestaande profiel van kennis, vaardigheden en houding worden tijdens deze training de huidige competenties van de deelnemer in kaart gebracht. Daarbij wordt gekeken naar hoe deze gebieden zich verhouden tot het gewenste competentieprofiel.

U leert welke competenties van belang zijn, wat uw eigen kracht is, hoe u een helder beeld van de eigen organisatie ontwikkelt en een toekomstplan opstelt om competenties verder te ontwikkelen.

Leiderschapstraining vanuit uw eigen kern

U wilt graag verder in uw carrière, want uw huidige functie biedt u onvoldoende uitdaging. Of wellicht heeft u net die ene zware functie gekregen, maar valt het managen van een team u best zwaar. Een leiderschapstraining van Seemotion biedt dan uitkomst. U leert hoe uw teammembers onderling effectief kunnen samenwerken, u leert een open sfeer te creëren in uw team en tevens hoe u conflicten hanteert. En bovendien vindt u opnieuw voldoening, plezier en vooruitgang in uw functie. Dit, altijd vanuit de verbinding met wie u in de kern bent.

Sterk in maatwerk

Geen functie, team of mens is hetzelfde. Daarom hoort bij elk vraagstuk een andere oplossing. Seemotion gaat bij het invullen van de training dan ook altijd uit van de specifieke wensen van de deelnemer. Op basis daarvan wordt er richting gegeven aan het te volgen traject. Is een leiderschapstraining wat voor u of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we bieden ? We staan u graag telefonisch te woord of per e-mail via info@seemotion.nl