NEURO LINGUISTISCH PROGRAMMEREN

Het beste dat je kan worden is jezelf

Seemotion zit in de top van het vakgebied personal en professional coaching

Wilt u graag meer grip krijgen op de ontwikkelingen in uzelf en binnen de functie die u binnen uw bedrijf bekleedt? Wilt u leren om doelstellingen concreet te maken en ze ook werkelijk te kunnen realiseren? Seemotion verzorgt de NLP opleidingen. In 2 verschillende varianten wordt u in 15 dagen opgeleid tot NLP practitioner of NLP Master practitioner. Neem de regie over uw eigen leven en leer eruit te halen wat u wil!

NLP opleidingen in 2 varianten

  • NLP Practitioner: Een intensieve opleiding waarin je in 15 dagen leert om met NLP, Coaching en Time Line Therapy uw vaardigheden te perfectioneren. U leert deze technieken tot een vast onderdeel van uw functioneren te maken.
  • NLP Master Practitioner: Een 15 dagen durende intensieve opleiding waarin u leert om een hoger niveau te bereiken in uw eigen functioneren en in dat van de mensen waarmee u leeft of werkt. U leert positieve emoties te gebruiken om een constructieve bijdrage te leveren aan succes.

Coach Raymond Honings is NLP Master coach en NLP trainer

De NLP opleidingen worden natuurlijk gegeven door een zeer deskundige en bekwame coach. Raymond heeft jarenlange ervaring in het internationale bedrijfsleven en is daarbij voor diverse projecten teamcoach geweest. Hierbij heeft hij veel ervaring opgedaan in het trainen en coachen van mensen, het binden van medewerkers en het managen van veranderingen. Raymond’s persoonlijke stijl, waarin betrokkenheid, verbondenheid, energie en humor centraal staan, wordt dan ook door velen gewaardeerd.

Verandering vanaf vandaag

Wilt u verandering gaan brengen in uw professionele of zakelijke leven? Wij kunnen u helpen daar invulling aan te geven.