PRESENTATIEVAARDIGHEDEN

Stel je voor dat je een goede presentatie geeft...

Uw presentatievaardigheden aanscherpen?

Met het aanleren van de juiste presentatietechnieken komt u beslagen ten ijs

Bent u verantwoordelijk voor het toelichten van de jaarcijfers, het geven van voorlichting of het pitchen van concepten? Seemotion helpt professionals met het aanscherpen van hun presentatievaardigheden. Naast het gebruiken van de juiste presentatietechnieken kijken we hierbij altijd naar het juiste competentieprofiel. Hierbij worden de bestaande kennis, vaardigheden en houding uiteraard in acht genomen. Wilt u leren presenteren met impact? Kijk dan snel voor meer informatie op onze website!

Zelfreflectie voor het versterken van uw presentatietechnieken

Presentatievaardigheden- en technieken zijn aan te leren, maar het is belangrijk om te beginnen bij de basis. En dat bent u zelf. Tijdens gesprekken met NLP Master Coach en NLP Trainer Raymond Honings leert u in uw eigen kracht te staan en komt u erachter wat u er tot nu toe van heeft weerhouden om bijvoorbeeld succesvol te presenteren. Het wordt voor u inzichtelijk welke blokkades er zijn en hoe u daar overheen kunt stappen.

U ontvangt praktische handreikingen waarmee u in de praktijk gelijk aan de slag kunt. Deze informatie is direct toepasbaar en laagdrempelig bovendien. Inzicht in uzelf, het vinden van uw eigen kracht en innerlijke rust vloeien daaruit voort.

Goed presenteren kunt u leren!

Sommige mensen zijn geboren sprekers. Dat is nu eenmaal een feit. Maar vaak hebben die mensen één ding gemeen. Zij ondervinden geen hinder van blokkades en ze staan in hun kracht. Naast het gebruik maken van de juiste presentatietechnieken en het eigen maken van de benodigde presentatievaardigheden is dat waar het mee begint. En daar helpen we u graag bij. Wilt u meer informatie over hoe we dat precies doen? Bel dan of mail naar info@seemotion.nl